fbpx

Matrasreiniging

Maak uw matras vrij van stof, huidschilfers en huisstofmijt met een dieptereiniging verder wordt het matras voorzien van een preventiespray tegen huisstofmijt. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, werken wij ook ’s avonds en in het weekend op afspraak, zodat uw hotelgasten of hostelgasten verzekerd zijn van een schoon en hygiënisch matras. Wij kunnen ook bij u thuis langskomen voor een matrasreiniging.


Waarom uw matras laten reinigen door Schoonmaat?

  • Het matras wordt bij u thuis gereinigd
  • Binnen 30 minuten een fris en schoon matras.

Stappenplan matras reinigen

Stap 1: de dieptereiniging

Als eerste reinigen wij uw matras door middel van een dieptereiniging. Gedurende deze reiniging wordt uw matras tot 25 centimeter diepte schoongemaakt. Het apparaat trilt stof, huisstofmijt en de uitwerpselen van de huisstofmijt los en zuigt deze vervolgens op..

Stap 2: desinfecterende spray

Het matras wordt ingesprayd met een desinfecterende spray. Deze spray is ter preventie van huisstofmijt en geeft een frisse geur aan uw matras.

Optioneel stap 3: Vlekkenbehandeling

De reiniging specialist kan op locatie met u in overleg beoordelen of de vlekken in het matras behandeld kan worden.


Waarom is het belangrijk om uw matras te reinigen?

U brengt maar liefst een derde van uw leven door op een matras. Omdat het matras niet in de wasmachine kan, behoort het matras tot een van de meest vervuilde objecten in huis. In onze slaap verliezen we immers vocht en dode huidcellen. Deze twee ingrediënten vormen de perfecte leefomgeving voor de huisstofmijt. Het kleine diertje zelf veroorzaakt geen gevaar of allergische reacties, maar de uitwerpselen en de vervelde huid van de mijt kunnen leiden tot vervelende allergische reacties of gezondheidsklachten. Hierbij kunt u denken aan niezen, hoofdpijn, vermoeidheid en gezwollen oogleden.

Wij raden u daarom aan om minimaal één keer per jaar uw matras te laten reinigen. Behalve huisstofmijt bevat uw matras ook stof, bacteriën, schimmels en virussen. Daarnaast kunnen er ongewenste geuren of vlekken zijn ontstaan. Na de matrasreiniging zult u minder last hebben van allergische reacties of een onaangename geur.`


Neem contact op met Schoonmaat

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan! We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Ervaringen

My life as Elize
Nagelkerkjes
Marlieke Koks
Schuiven naar boven