fbpx

Auto-interieur reinigen

autostoelen voor de reiniging

autostoelen na de reiniging

Koffievlekken, braak, schimmel, kinderkoekjes, rooklucht…wij zien van alles voorbij komen en weten precies welke behandeling wij moeten uitvoeren. Wij behalen 9 van de 10 keer mooie resultaten.

Een schone auto, bedrijfsvoertuig of vrachtwagen straalt professionaliteit uit en is het visitekaartje van uw onderneming. Wij reinigen uw voertuig op kantoor, thuis, bij uw bedrijf of zelfs bij de werknemer thuis. Na onze diepte reiniging zullen uw autostoelen weer 100% schoon zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw autostoelen? Klik hier voor meer verbluffende resultaten en vraag hier vandaag nog een vrijblijvende offerte op.


Waarom uw autostoelen laten reinigen door Schoonmaat?

  • ✔ We komen reinigen bij u op locatie
  • ✔ Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • ✔ Zeg maar dag tegen vlekken, kringen en nare/muffe geurtjes!
  • ✔ Na de reiniging geniet u weer van schone en nette autostoelen.
  • ✔ Voor bedrijven en particulieren.

Andere meubels laten reinigen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van banken. Bij Schoonmaat kunt u ook uw boxspring, hoofdbord, tapijt of auto-interieur laten reinigen.

Bank reiniging

Het zijn de meest gebruikte plekken in huis: de bank om lekker op te hangen, de eetkamerstoel voor comfort of de hocker waar de hapjes en drankjes op gezet worden. Deze veelgebruikte meubelstukken hebben dan ook flink wat te verduren: er valt regelmatig iets op het meubilair dat het vies maakt. Om ervoor te zorgen dat uw meubilair weer heerlijk fris is – zonder vlekken – kunt u een van onze reinigingsspecialisten inschakelen.

Tapijt-, kleed- en karpetreiniging

Een tapijt lijkt op het oog schoon, maar het vuil zit vaak dieper waardoor het onzichtbaar is. Schoonmaat komt graag langs om uw tapijt op te frissen. Wij verwijderen vlekken en vuil, waardoor ook de onaangename geurtjes in uw woning verdwijnen.

Auto-interieur reiniging

Af en toe iets eten en drinken in de auto zorgt voor vuil in de auto. Zelf uw interieur schoonmaken met een doekje en een stofzuiger kan. Echter, u haalt hiermee alleen het oppervlakkige vuil weg. Wij werken met een speciale sproei-extractiereiniger, waardoor we het vuil dat diep verstopt zit in de vezels van uw bekleding ook uit uw auto kunnen verwijderen.


Neem contact op met Schoonmaat

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Ervaringen

lotkeckeis
mathildebever
Danielle de Ridder
Schuiven naar boven