Schoonmaat mannetje
Image compare before Image compare after
Extra image icon

Over ons

Wij hebben een oog voor Kwaliteit en Detail

Een nare vlek of vreemd luchtje kan vaak al reden zijn voor het kopen van een nieuwe eetkamerstoel, maar met Schoonmaat is dat helemaal niet nodig. Wij herstellen je bank weer als nieuw zodat je weer jaren vooruit kan.

Image compare before Image compare after
Extra image icon

Eetkamerstoel schoonmaken

Laat uw eetkamerstoel reinigen door Onze Specialisten

Deze meubelstukken zijn de meest gebruikte in huis: de bank wordt gebruikt om te ontspannen, de eetkamerstoel voor comfortabel zitten, en de hocker als tafeltje voor hapjes en drankjes. Door dit intensieve gebruik kunnen ze veel vuil te verduren krijgen, met regelmatig vlekken als gevolg. Schakel onze reinigingsexperts in om jouw meubilair weer heerlijk fris en vlekkeloos te maken.

Vraag een offerte aan

Reiniging op locatie

Wij reinigen op locatie. Wij houden rekening met uw voorkeurdagen!

Geen spijt

Een tevreden klant is waar wij het voor doen. Daarom garanderen wij een 100% tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden, dan betaalt u niets.

Vakwerk

Zeg maar dag tegen vlekken, kringen en muffe geurtjes!

1. Inspectie

Voordat wij starten met het reinigen van uw bankstel, stoel of fauteuil wordt het meubel geïnspecteerd. Tijdens deze inspectie kijken wij onder andere of de vlekken gereinigd kunnen worden.

2. Voorbehandelen

Het meubelstuk wordt ingespoten met een reinigingsmiddel dat zowel oppervlakkig als diepliggend vuil losweekt. Nadat het meubel volledig is ingespoten, borstelt de reinigingsspecialist het vuil los.

3. Reinigen

Om ervoor te zorgen dat al het vuil uit het meubel verdwijnt, wordt de stof doorgespoeld met lauw water en het reinigingsmiddel. Gedurende het doorspoelen, wordt al het vuil en het lauwe water uit het meubelstuk verwijderd en afgevoerd.

4. Drogen

Na de dieptereiniging is het belangrijk om uw stoel, bank of fauteuil goed te laten drogen. Nadat u uw meubel ongeveer één dag heeft laten drogen, kunt u weer volop genieten van uw bankstel.

Welke stoffen kan je
bij ons laten reinigen?

Katoen
Polyamide
Polyester
Viscose
Wol
Velvet
Suède

Offerte

Bent u helemaal
Overtuigd?

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, Facebook of Instagram!

Offerte aanvragen