fbpx

Diensten

Bank reiniging

Borrelen met vrienden, lekker hangen voor de tv of een klein dutje doen; op het meubilair wordt geleefd. Doordat we veel tijd doorbrengen op de bank, stoel of fauteuil ontstaan er vlekken of vuil.

Het zijn de meest gebruikte plekken in huis: de bank om lekker op te hangen, de eetkamerstoel voor comfort of de hocker waar de hapjes en drankjes op gezet worden. Deze veelgebruikte meubelstukken hebben dan ook flink wat te verduren: er valt regelmatig iets op het meubilair dat het vies maakt. Om ervoor te zorgen dat uw meubilair weer heerlijk fris is – zonder vlekken – kunt u een van onze reinigingsspecialisten inschakelen.

Door middel van onze unieke werkwijze krijgen wij uw bank weer bijna zo goed als nieuw!

Voor meer informatie over bank reiniging klik hier.


Tapijt-, kleed en karpet reiniging

Wij reinigen het tapijt van uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. De reiniging gebeurt op een grondige, snelle en milieuvriendelijke manier. Het reinigingsmiddel is bovendien veilig voor huisdieren en kinderen. De oppervlaktes die wij behandelen zijn binnen ongeveer een dag droog. Zo kunt u snel uw dagelijkse bezigheden voortzetten.

Voor bedrijven bieden wij een extra service. Wij komen namelijk langs om het tapijt te reinigen op een moment waarop het u uitkomt, ook buiten openingstijden. Binnen een dag is uw tapijt volledig schoongemaakt. De volgende dag kunt u weer gebruikmaken van uw kantoor.

Voor meer informatie over tapijt-, kleed en karpet reiniging klik hier.


Auto-interieur reiniging

Koffievlekken, braak, schimmel, kinderkoekjes, rooklucht…wij zien van alles voorbij komen en weten precies welke behandeling wij voor u kunnen uitvoeren. Wij behalen 9 van de 10 keer mooie resultaten.

Een schone auto, bedrijfsvoertuig of vrachtwagen straalt professionaliteit uit en is het visitekaartje van uw onderneming. Wij reinigen uw voertuig op kantoor, thuis, bij uw bedrijf of zelfs bij de werknemer thuis. Na onze diepte reiniging zal uw autostoelen weer 100% schoon zijn.

Voor meer informatie over auto-interieur reiniging klik hier.

Schuiven naar boven