Schoonmaat mannetje
Image compare before Image compare after
Extra image icon

Over ons

Wij hebben een oog voor Kwaliteit en Detail

Een nare vlek of vreemd luchtje kan vaak al reden zijn voor het kopen van een nieuwe tapijt of vloerkleed, maar met Schoonmaat is dat helemaal niet nodig. Wij herstellen uw tapijt en vloerkleed weer als nieuw zodat u weer jaren vooruit kan.

Image compare before Image compare after
Extra image icon

Tapijt of vloerkleed reinigen

Laat uw tapijt of vloerkleed reinigen door Onze Specialisten

Is uw tapijt of vloerkleed toe aan een opfrisbeurt?

Onze dieptereiniging is dé oplossing voor vlekken, nare geurtjes en de sporen van druk spelende kinderen. Met zorg en precisie reinigen we uw kleed tot in de vezels, zodat het weer straalt als nieuw. Laat uw kleintjes maar weer volop genieten van hun speelmomenten, terwijl u geniet van een frisse en schone leefomgeving!

Vraag een offerte aan

Reiniging op locatie

Wij reinigen op locatie. Wij houden rekening met uw voorkeurdagen!

Vakwerk

Zeg maar dag tegen vlekken, kringen en muffe geurtjes!

Geen spijt

Een tevreden klant is waar wij het voor doen. Daarom garanderen wij een 100% tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden, dan betaalt u niets.

1. Inspectie

Voordat wij starten met het reinigen van uw tapijt wordt het eerst geïnspecteerd. Tijdens deze inspectie kijken wij onder andere of de vlekken gereinigd kunnen worden.

2. Voorbehandelen

Het tapijt wordt ingespoten met een reinigingsmiddel dat zowel oppervlakkig als diepliggend vuil losweekt. Nadat het tapijt volledig is ingespoten, borstelt de reinigingsspecialist het vuil los.

3. Reinigen

Om ervoor te zorgen dat al het vuil uit het tapijt verdwijnt, wordt de stof doorgespoeld met lauw water en het reinigingsmiddel. Gedurende het doorspoelen, wordt al het vuil en het lauwe water uit het tapijt verwijderd en afgevoerd.

4. Drogen

Na de dieptereiniging is het belangrijk om uw tapijt goed te laten drogen. Nadat u uw meubel ongeveer één dag heeft laten drogen, kunt u deze weer als vanouds gebruiken.

Offerte

Bent u helemaal
Overtuigd?

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, Facebook of Instagram!

Offerte aanvragen