fbpx

Bank reinigen

Bankstel voor de meubelreiniging

Bankstel na de meubelreiniging

Laat uw bank reinigen door onze specialisten. Het zijn de meest gebruikte plekken in huis: de bank om lekker op te hangen, de eetkamerstoel voor comfort of de hocker waar de hapjes en drankjes op gezet worden. Deze veelgebruikte meubelstukken hebben dan ook flink wat te verduren: er valt regelmatig iets op het meubilair dat het vies maakt. Om ervoor te zorgen dat uw meubilair weer heerlijk fris is – zonder vlekken – kunt u onze reinigingsspecialisten inschakelen.

Bent u benieuwd of wij uw stoel of bank vlekvrij kunnen krijgen? Klik hier voor de before en afters en klik hier om een offerte aan te vragen!


Waarom uw meubel laten reinigen door Schoonmaat?

  • Wij reinigen uw meubels op locatie
  • Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Zeg maar dag tegen vlekken, kringen en nare/muffe geurtjes!
  • Na de reiniging zijn uw meubels weer heerlijk fris en schoon!

Stappenplan bank reinigen

Stap 1: inspectie

Voordat wij starten met het reinigen van uw bankstel, stoel of fauteuil wordt het meubel geïnspecteerd. Tijdens deze inspectie kijken wij onder andere of de vlekken gereinigd kunnen worden en wat de meest geschikte reinigingsmethode is voor uw meubelstuk.

Stap 2: voorbehandelen

Het meubel wordt ingespoten met een reinigingsmiddel dat zowel oppervlakkig als diepliggend vuil losweekt. Nadat het meubel volledig is ingespoten, borstelt de reinigingsspecialist het vuil los.

Stap 3: bank reinigen

Om ervoor te zorgen dat al het vuil uit het meubel verdwijnt, wordt de stof doorgespoeld met lauw water en het reinigingsmiddel. Gedurende het doorspoelen, wordt al het vuil en het lauwe water uit het meubelstuk verwijderd en afgevoerd.

Stap 4: drogen

Na de dieptereiniging is het belangrijk om uw stoel, bank of fauteuil goed te laten drogen. Nadat u uw meubel ongeveer één dag heeft laten drogen, kunt u deze weer als vanouds gebruiken.


Welke stoffen kunt u door ons laten reinigen

AcrylBadstof
KatoenEco-leder
PolyamidePolyester
ViscoseWol
Staat uw stof niet tussen het lijst? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Schoonmaat doet meer dan banken reinigen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van banken. Bij Schoonmaat kunt u ook uw boxspring, hoofdbord, tapijt of auto-interieur laten reinigen.

Eetkamerstoelen reiniging

Het zijn de meest gebruikte plekken in huis: de bank om lekker op te hangen, de eetkamerstoel voor comfort of de hocker waar de hapjes en drankjes op gezet worden. Deze veelgebruikte meubelstukken hebben dan ook flink wat te verduren: er valt regelmatig iets op het meubilair dat het vies maakt. Om ervoor te zorgen dat uw meubilair weer heerlijk fris is – zonder vlekken – kunt u onze reinigingsspecialisten inschakelen.

Tapijt-, kleedreiniging

Een tapijt lijkt op het oog schoon, maar het vuil zit vaak dieper waardoor het onzichtbaar is. Schoonmaat komt graag langs om uw tapijt op te frissen. Wij verwijderen vlekken en vuil, waardoor ook de onaangename geurtjes in uw woning verdwijnen.

Auto-interieur reiniging

Af en toe iets eten en drinken in de auto zorgt voor vuil in de auto. Zelf uw interieur schoonmaken met een doekje en een stofzuiger kan. Echter, haalt u hiermee alleen het oppervlakkige vuil weg. Wij werken met een speciale sproei-extractiereiniger, waardoor we het vuil dat diep verstopt zit in de vezels van uw bekleding ook uit uw auto kunnen verwijderen.


Neem contact op met Schoonmaat

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan! We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Ervaringen

My life as Elize
Nagelkerkjes
Marlieke Koks
Schuiven naar boven