fbpx

Eetkamerstoel reinigen

Eetkamerstoelen voor de reiniging

Eetkamerstoelen na de reiniging

Het is belangrijk om regelmatig uw eetkamerstoelen te laten reinigen om te genieten van een lange levensduur. Zo houdt u uw stoelen schoon, mooi en fris. Het voorkomen van vlekken is natuurlijk lastig. Daarom zorgt Schoonmaat met een diepte reiniging er voor dat uw eetkamerstoelen er weer netjes uitzien.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eetkamerstoelen? Klik hier voor meer verbluffende resultaten en vraag hier een vrijblijvend offerte vandaag nog op!


Waarom uw eetkamerstoelen laten reinigen door Schoonmaat?

  • ✔ We komen uw stoelen reinigen bij u op locatie
  • ✔ Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • ✔ Zeg maar dag tegen vlekken, kringen en nare/muffe geurtjes!
  • ✔ Na de reiniging geniet u weer van schone en nette eetkamerstoelen.


Welke stoffen kunt u door ons laten reinigen

AcrylPolyamide
BadstofPolyester
KatoenViscose
Eco-lederWol
Staat uw stof niet tussen het lijst? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Andere meubels laten reinigen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van banken. Bij Schoonmaat kunt u ook uw boxspring, hoofdbord, tapijt of auto-interieur laten reinigen.

Bank reiniging

Het zijn de meest gebruikte plekken in huis: de bank om lekker op te hangen, de eetkamerstoel voor comfort of de hocker waar de hapjes en drankjes op gezet worden. Deze veelgebruikte meubelstukken hebben dan ook flink wat te verduren: er valt regelmatig iets op het meubilair dat het vies maakt. Om ervoor te zorgen dat uw meubilair weer heerlijk fris is – zonder vlekken – kunt u een van onze reinigingsspecialisten inschakelen.

Tapijt-, kleed en karpetreiniging

Een tapijt lijkt op het oog schoon, maar het vuil zit vaak dieper waardoor het onzichtbaar is. Schoonmaat komt graag langs om uw tapijt op te frissen. Wij verwijderen vlekken en vuil, waardoor ook de onaangename geurtjes in uw woning verdwijnen.

Auto-interieur reiniging

Af en toe iets eten en drinken in de auto zorgt voor vuil in de auto. Zelf uw interieur schoonmaken met een doekje en een stofzuiger kan. Echter, u haalt hiermee alleen het oppervlakkige vuil weg. Wij werken met een speciale sproei-extractiereiniger, waardoor we het vuil dat diep verstopt zit in de vezels van uw bekleding ook uit uw auto kunnen verwijderen.


Neem contact op met Schoonmaat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan! We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Ervaringen

Drieling moeder Sientje
Mini liefde
Maaike Beunk
Schuiven naar boven