fbpx

Tapijt-, kleed en karpet reinigen

Professionele tapijtreiniging door Schoonmaat

Met een periodieke tapijtreiniging is uw vloerkleed binnen een dag weer schoon en fris. Vuil is altijd aanwezig: zichtbaar én onzichtbaar. Door uw tapijt grondig te reinigen, verwijderen onze specialisten hardnekkig vuil en bacteriën. Zo zullen vlekken en onaangename geurtjes uit uw huis verdwijnen.

  • ✔ Uw tapijt binnen een dag weer fris en schoon
  • ✔ Reiniging op locatie
  • ✔ Gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • ✔ Zeg maar dag tegen vlekken, kringen en nare/muffe geurtjes!
  • ✔ Voor bedrijven en particulieren

Bent u benieuwd of wij uw tapijt vlekvrij kunnen krijgen? Klik hier voor meer verbluffende resultaten en vraag hier een vrijblijvend offerte vandaag nog op!


Tapijt voor de reiniging

Schoonmaat

Tapijt na de reiniging

Schoonmaat

Zo werkt de tapijtreiniging van Schoonmaat

Onze specialisten zullen voorafgaand aan de reinigingsbehandeling uw tapijt inspecteren om de juiste methode te bepalen. Vervolgens voeren wij een proefreiniging uit, zodat u direct het resultaat kunt zien. Bent u enthousiast geworden? Dan start de echte tapijtreiniging. In slechts vier stappen wordt uw vloerkleed weer heerlijk fris en schoon gemaakt.

Stap 1: stofzuigen

We zuigen al het stof, zand en ander loszittend vuil van uw tapijt. Zo kunnen we een groot deel van het vuil al verwijderen. Helaas krijgen wij het hardnekkige vuil op deze manier nog niet weg, hier is een diepere reiniging voor nodig.

Stap 2: de voorbehandeling

Na het grondige stofzuigen, spuiten wij uw vloerkleed in met een reinigingsmiddel dat het dieper gelegen vuil losweekt. Nadat uw vloerkleed volledig is ingespoten, kan het vuil makkelijk los worden geborsteld.

Stap 3: de dieptereiniging

Om het vuil volledig uit uw vloerkleed te laten verdwijnen, spoelen we het kleed grondig door met lauw water en reinigingsmiddel. Tijdens het doorspoelen wordt het vuile water uit het vloerkleed verwijderd en afgevoerd. Vervolgens nemen we samen het resultaat door.

Stap 4: drogen

Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat u uw tapijt goed laat drogen. Na ongeveer een dag zal dit volledig gedroogd zijn.


Voor particulieren en bedrijven

Wij reinigen het tapijt van uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. De reiniging gebeurt op een grondige, snelle en milieuvriendelijke manier. Het reinigingsmiddel is bovendien veilig voor huisdieren en kinderen. De oppervlaktes die wij behandelen zijn binnen ongeveer een dag droog. Zo kunt u snel uw dagelijkse bezigheden voortzetten.

Voor bedrijven bieden wij een extra service. Wij komen namelijk langs om het tapijt te reinigen op een moment waarop het u uitkomt, ook buiten openingstijden. Binnen een dag is uw tapijt volledig schoongemaakt. De volgende dag kunt u weer gebruikmaken van uw kantoor.


Onze overige reinigingsdiensten

Bank reiniging

Het zijn de meest gebruikte plekken in huis: de bank om lekker op te hangen, de eetkamerstoel voor comfort of de hocker waar de hapjes en drankjes op gezet worden. Deze veelgebruikte meubelstukken hebben dan ook flink wat te verduren: er valt regelmatig iets op het meubilair dat het vies maakt. Om ervoor te zorgen dat uw meubilair weer heerlijk fris is – zonder vlekken – kunt u een van onze reinigingsspecialisten inschakelen.

Tapijt-, kleed- en karpetreiniging

Een tapijt lijkt op het oog schoon, maar het vuil zit vaak dieper waardoor het onzichtbaar is. Schoonmaat komt graag langs om uw tapijt op te frissen. Wij verwijderen vlekken en vuil, waardoor ook de onaangename geurtjes in uw woning verdwijnen.

Auto-interieur reiniging

Af en toe iets eten en drinken in de auto zorgt voor vuil in de auto. Zelf uw interieur schoonmaken met een doekje en een stofzuiger kan. Echter, u haalt hiermee alleen het oppervlakkige vuil weg. Wij werken met een speciale sproei-extractiereiniger, waardoor we het vuil dat diep verstopt zit in de vezels van uw bekleding ook uit uw auto kunnen verwijderen.


Veelgestelde vragen over vloerbedekking reinigen

Waarom kan ik mijn vloerkleed niet schoonmaken?

Wanneer u uw tapijt zelf schoonmaakt, verwijdert u oppervlakkige vlekken en vuil dat los in het tapijt zit. Wat u zelf niet kunt reinigen, is het stof en vuil dat diep in uw kleed is getrokken. Terwijl dit juist de oorzaak is van een minder fris ogend en ruikend vloerkleed. Onze dieptereiniging verwijdert dit vuil wel, waardoor uw tapijt weer echt schoon en fris is.

Moet ik mijn meubels zelf verplaatsen?

U mag kiezen of u dat liever zelf doet of dat onze vloerkleedreinigers dit voor u doen.

Wat kan ik zelf doen bij een vlek?

Maakt u zelf een vlek, dan is het belangrijk dat u deze zo snel mogelijk verwijdert. Is het vloeistof, dep dit dan voorzichtig op met een doek. Belangrijk: ga nooit wrijven. Wanneer u vaste stoffen knoeit, kunt u deze verwijderen met een lepel. Het beste is om zo snel mogelijk onze professionele kleedreinigers langs te laten komen, omdat het dan gemakkelijker is om de vlek nog volledig te verwijderen.

Kunnen jullie ook ontlasting van een huisdier uit een kleed verwijderen?

Ja, met onze diep reinigende methode verwijderen we zelfs de hardnekkigste vlekken en geuren. Ook het schoonmaken van ontlasting en braaksel is dus mogelijk. Ons advies is wel om ons zo snel mogelijk te bellen voor een afspraak nadat dit ongelukje is gebeurd.


Neem contact op met Schoonmaat

Heeft u vragen over tapijtreiniging? Neem contact met ons op door onderstaande formulier, bel naar 06-59323254 of stuur ons een bericht via Instagram/Facebook.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Ervaringen

Dirks Dotter
Ann dominique
Miss Jettle

Schuiven naar boven